כאבי אגן ורגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

10/02/2010 | 18:26 | מאת: שוש

שלום, אני בת 62 וסובלת מזה שלוש שנים מכאבים באגן וברגליים (יריכיים) כאבים המלווים אותי גם בשינה, עד כדי כך שאיני יכולה לעלות מדרגות באופן נורמלי, הייתי אצל מס' אורטופדים ומאף אחד מהם לא קיבלתי תשובה לבעייתי עשיתי את כל הבדיקות הבאות: מיפוי עצמות, זריקות קורטיזון, אפידורל, טיפולים אלטרנטיביים, פיזיוטרפיה, c.t גב. הבדיקות יצאו תקינות מלבד ה C.T  שראו בלט דיסק. נאמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח שאיבת הבלט. אני מרגישה כאילו אף אחד לא יודע בדיוק ממה אני סובלת מה שמפריע לי לחיות באורח חיים נורמלי

לדעתי, בדיקה קלינית מדוקדקת בצירוף בדיקות ההדמיה, יצביעו על מקור הבעיה ועל הדרך לטפל בה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית