שאלה דחופה GT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/01/2010 | 01:10 | מאת: דאפ

שלום רב, אני בת שישים וחמש. כבר שמונה חודשים אני סובלת מכאבים באזור פרק הירך שמקרינים לירך. הכאבים לעיתים עזים ביותר , אך לפעמים נחלשים. בהליכה הם פוחתים.יש ימים שהם נעלמים. צילום רנטגן היה תקין. לאחרונה האורטופד אמר שיש לי דלקת GT בורסיטיס.הוא נתן לי כדורים מסוג Arcoxia 90 mg ואמר שאם לא יעזרו צריך לקבל זריקת אסטרואידים. שאלותי: האם לכדורים אלה יש השלכות או סיכונים כלשהם? ( ניתן לי כדור אחד למשך עשרים יום) מה הסכנה באסטרואידים? האם ניתן לרפא דלקת זו רק במשחות במו נורופון או טראומיל במקום הכדורים או לקבל טיפול אלטרנטיבי אחר? האם הליכה יומיומית יכולה לפתור את הבעיה ללא תרופות, למשל? האם יכול להיות שדלקת זו חטפתי כתוצאה משחיה בבריכה? בתודה על תשובתך. ובהערכה דאפ

אם אכן הבעיה דלקת על איזור הטרוכנטר , ניתן להתחיל טיפול עם חימום, משחות, וכד' ורק אם אין שפור לעבור לכדורים או זריקות סטרואידים.

23/01/2010 | 19:56 | מאת: דאפ

פרופ' סלעי שלום, תודה רבה על תגובתך המהירה. איךניתן לחמם? האם נורופוון היא משחה מתאימה ? כמה פעמים ביום למשוח וכמה ימים? בתודה ובהערכה רבה! דאף

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית