הרניה ברצפת אגן אחורית בעקבות ניתוח להרחקת גידול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

14/01/2010 | 17:54 | מאת: גבי

לפני כעשר שנים עברתי ניתוח להרחקת גידול kordoma בעצם הזנב. בעקבות הניתוח התפתחה הרניה ברצפת האגן האחורית שהחמירה עם השנים. בבדיקת EMG שעברתי נצפו פגיעה עצבית בפי הטבעת ונכון להיום אני סובל מקשיים בהתרוקנות וסבל יומיומי בלתי יתואר. אודה לך אם תוכל להמליץ לי על טיפול מתאים ו/או רופא המתמחה בבעיה שתיארתי. תודה מראש, גבי

אני מעריך כי פרוקטולוג, ו/או אורולוג העוסק בבעיות אורו-דינמיות הכוללות בעיות ברצפת האגן יוכלו למצוא פתרון/להקל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית