התייעצות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/10/2009 | 21:06 | מאת: נוהאד

דר שלום וברכה וחג שמח אשתי לפני כשבע שנים התחלקה במדרגות ונפלה על הישבן , לאחר מכן קמה והמשיכה לנקות את הבית כרגיל ת בשעה 2300 בלילה הרגישה שהגב שלה תפוס וכשניסתה לרדת מהמיטה הרגישה שבקושי היא יכולה ללכת הצעד שלה היה 3-5 ס"מ עם כאבים חזקים בבטן תחתונה שמקרין לירכיים והגב התקפל טיפה קדימה ,לקחתי אותה למוקד לילי אשר הרופא נתן לה זריקה של פאפאורין ועוד כדור אשר היה עם הטבה ממש קלה ובבוקר נלקחה לקופ"ח הרופא ביקש סידרת בדיקות מעבדה ללא ממצאים לאחר מכן טופלה עקב בעיות נשים הולכות ונשנות וגם בצעו מספר בדיקות קולונוסקופיה ללא ממצאים ,בוצע סי טי בטן גב תחתון ללא ממצאים .הומלץ על פיזותרפיה ביופדבק ללא הטבה>עדיין מסתובבת בכל מיני מרפאות נבדקת מקבלת טיפולים ללא הטבה אומנם בוצע לפארסקןפיה אבחנתית ללא ממצאים מיוחדים ,טופלה על יד הזלפת תרופות לשלפוחית עקב דלקת היתה הטבה אבל לא בכאבים שמקרינים לירכיים שלה וכדורים נגד כאבים לא עוזרים בקושי יושנת בלילה.האם לדעתך יש בעיה אורטופדית אשר לא התגלתה בסי טי ויש מקום לעשות בדיקה יותר טובה מסי טי וללכת בכיוון האורטופדי ?? אודה לך על התשובה

כיון שמדובר באירוע מלפני 7 שנים, צריך בדיקה אורטופדית חוזרת.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית