כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

29/09/2009 | 11:57 | מאת: שירה

שלום , מזה 5 חודשים אני סובלת מכאבים בבית החזה , בגב ,צוואר , כתפיים ,זרועות וידיים , הכאבים פשוט מפוזרים בפלג גוף העליון , בצעתי בדיקות : בדיקות דם , צילום חזה + א.ק.ג + גסטרוסקופיה + CT בטן + CT חזה + מיפוי עצם + אוטלטרסאונד בטן + אולטרסאונד שדיים + ממוגרפיה אשר יצאו תקינים . אני לא מבינה מהייכן נובעים הכאבים בבית החזה , ישנם הטוענים כי ייתכן שהגב או העמוד שדרה הצווארי יכול לגרום לכאבים בבית החזה בעורף בידיים ובגב ... שאלתי היא האם ייתכן כי מהעמוד השדרה צווארי / גבי ייתכנו הכאבים בבית החזה , מאחר והעברתי את כל הבדיקות הללו אשר יצאו תקינות אני כבר לא יודעת איזה על איזה עוד כיון ללכת ... והאם יש צורך לעשות MRI עמוד שדרה ? ? או שאין סיכוי שיש קשר לבית החזה ... ? אודה לעצתך , שירה

לאור הכאבים, והבדיקות שתיארת ונמצאו תקינות, מציע לפנות לראומטולוג ליעוץ בשאלת פיברומיאלגיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית