כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

26/08/2009 | 10:03 | מאת: אתי

שלום לך ד"ר סלעי אני ישמח אם תצליח לעזור לי לפני כשמונה חודשים אבי החל לסבול מכאבים ברגל שמאל זאת היתה רגל אחת לאחר מכן הוא התחיל לסבול גם מהרגל השניה בחודש האחרון החלה נפיחות (אני יציין שהוא אף פעם לא סבל מבעיות רגליים הוא היה עושה בכל יום הליכת ערב וכיום הוא לא מסוגל לצעוד כ-100 מטר בלי שהוא יתעייף)אני עוד יציין שהוא בן 65 הוא חולה סכרת,ולפני כ-8 שנים הוא ביצע ניתוח מעקפים הוא היה אצל מומחה כלי דם והוא אמר לו שהכל בסדר והוא לא רואה כלום לאחר ביצוע צילומים ברגליים ואולטרסאונד הכל היה תקין ואבי נשלח לקרדיולוג גם שם היה הכל בסדר והרופא אמר לו שאין קשר בין הלב לרגליים ושהכל בסדר אני עוד יציין שבתקופה האחרונה שהרגליים החלו לכאוב לו הוא נהיה יותר ויתר עייף והוא ישן יותר מהרגיל לכן אני מבקשת בבקשה תתנו לי תשובה או הדרכה מה לעשות (אני יציין שהוא ביצעת בדיקת דופלר וביקר אצל פנימאישאמר שהכל בסדר תודה מראש אתי

בהנחה כי אכן בדיקות כלי הדם תקינות, יתכן מאוד כי מקור הכאבים הוא בע"ש מתני. צילומים ובדיקה קלינית יכולים לאשר זאת ולכוון לטיפול המתאים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית