כאבים בשכמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/07/2009 | 19:27 | מאת: shiri

שלום רב, אני בת 31 ובחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבים קשים (שורפים) באיזור השכמות בצד ימין(קרוב יותר לצוואר). לרוב הכאב מתחיל לאחר שאני יושבת מול השולחן כתיבה (דבר שאני עושה כבר שנים). ביקרתי אצל אורתופד שנתן לי אתופן (שלא עזר) והמליץ על זריקת סטרואידים לאחרי הטיפול בתרופה. לאחר 10 ימים כאשר חזרתי התברר שהזריקה לא מתאימה מכיוון שהיא נקודתית ואצלי הכאב כבר התפשט והמליץ לי על פיזיותרפיה + שיאצו/טווינא. השיאצו + הטווינא לא עזרו וכן עברתי טיפול בכוסות רוח שמעבר לגב כחול לא נתנו תוצאות.. אני דיי מתוסכלת מכיוון שהכאבים לא מאפשרים לי לעבוד + ללמוד. האם יש איזו שהיא המלצה או משהו נוסף שעלי לעשות כדי לפתור את הבעיה? בברכה, שירי

אני מעריך כי טיפול פיזיוטרפי, ובעיקר , יישום תרגילים/פעילות לנטרול נזקי ישיבה ממושכת יכולים להועיל מאוד.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית