בלט דיסק וספינינג

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

22/06/2009 | 17:10 | מאת: אפרת

שלום, עברתי תאונת דרכים לפני כשנה שבעקבותיה אני סובלת מכאבי גב עד היום (בעיקר בישיבה). בדיקת CT הראתה בלט דיסק קל בחוליות L5 S1. אין לי הרגשת נימול. יש לציין כי אני הולכת לפיאלטיס 3 פעמים בשבוע ולפלדנקייס. במהלך השנה המצב השתפר אולם אני עדיין סובלת מכאבי גב קבועים (בד"כ לא ברמות גבהות שמצריכות כדורים).שאלתי היא האם מותר לי לעשות פעילות אירובית כמו ספינינג? ברצוני לרדת במשקל (10ק"ג עודפים). תודה

בזמן ספינינג יש לחץ גדול על הגב. כדאי לנסות פעילות מתונה יותר: הליכה, שחיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית