בלט דיסק כאבים ופתרון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

29/05/2009 | 07:51 | מאת: יעל

בת 48.עפ"י ממצאי c.t.בלט דיסק ב-l5/s1 ,דיסק מוצר,בלט דיסק אחורי אמצעי עם לחץ על קידמת השק התקאליועל השורשים s1 בתעלה. ניסיתי כמעט את כל טיפולי הרפואה המשלימה כמו:שיאצו,רפלקסולוגיה,דיקור סיני והידרותרפיה וכמובן פיזיוטרפיה. הכאבים עדיין ממשיכים וכרגע הכאב מתמקד בצד הימני של הישבן,הכאבים מקשים על שינה ועל תפקוד יומיומי. ניסיתי מספר תרופות ארקוקסיה,טרמדקס,בטרןואף אחת מהן לא מסייעת לכאבים. השאלה איזה טיפול אתה ממליץ ואיזו תרופה יכולה לשפר את איכות החיים?

ניתן לשקול הזרקה אפידורלית או תחת שיקוף ואם לא עוזר , לשקול ניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית