כאבים חזקים בירך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

26/05/2009 | 15:30 | מאת: יהודה רייך

שלום רב,לפני שנה ניבדקתי על ידי דר' שטרן מנהל מחלקת השתלות בית חולים מאיר כפר סבא (נבדקתי פרטי\מושלם) הפרק בירך היה מעט משופשף.הוזמנתי לבקורת לאחר 6 חודשים,לא הופעתי היות והייתי עסוק.הכאבים הלכו וגברו.אינני מעונין בניתוח בינתים.האם אפשר להקטין את הכאבים ב: הזרכת גז אוזון וחמצן? או זריקת אפידורל? או באמצאות הביו תדר? תודה מראש, יהודה רייך 0522767606

לא ידוע לי שהטיפולים שציינת יכולים לעצור את שחיקת הסחוס במפרק הירך

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית