יש לי כאבים ברגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/05/2009 | 20:13 | מאת: בדוי

שלום, אני ילדה שנמצאת במגמת מחול. אנחנו רוקדים בפעמים בשבוע כ6 שעות, אני גם רוקד אחר צוהריים 4 וחצי שעות פחות או יותר. ביום שישי שעבר רקדתי ואחרי כמה שעות הרגשתי כאבים בעזור הרגלים (ליד השוק) זה לא כאב לי עד יום רביעי שיהיה ויום חמישי התחילו שתי הרגליים לכאוב ומרוב שכאב לי בקושי הצלחתי לדרוך עליהם. אמרו לי שכאדי שאני אנוח.. אז אני נחה אך עכשיו הכאב עבר גם לאזור הקרסול.. אני באמת רוצה לדעת מה זה יכול להיות והאם זה יפריע לי להמשך לרקוד. מה זה יכול להיות .. שברי מאמץ, דלקת בשרירים, עומס יתר, קריעת גידים,...? אני מקווה שתכול לעזור לי, הייתי רוצה לדעת מה הבעיה שלי.. תודה רבה

נשמע כמו מאמץ יתר. מניח כי מנוחה, וחזרה הדרגתית!!! לפעילות תפתור הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית