מוקדים בלשד העצם ???

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/04/2009 | 06:46 | מאת: ח.

לאחר שנה וחצי של כאבים עזים בכפות הרגליים באצבעות הרגליים, כתף, ברכיים וכפות ידיים - נשלחתי ע"י הראומטולוג לMRI של כף רגל אחת בלבד - כדי לאמת דלקת פרקים (במיפוי עצמות הקליטה המרובה הייתה בכף הרגל)- ובתשובה כתבו לי שיש מוקד קטן של הארכת זמני הרפיה בלשד העצם בבסיס המטטרסוס ה- 1. בראש מטטרסוס ה- 5 מוקד קטן של הארכת זמני הרפייה תת-קורטיקלי באזור הפלנטרי. מוקד קטן של אי סדירות עם הארכת זמני הרפיה בחלק הלטרלי של הקונפורם הפנימית. לסיכום - המוקדים בלשד העצם אינם ספציפיים. - מה לדעתך צריך לבצע בהמשך ? לציין שטופלתי כל השנה וחצי כמו טיפול לדלקת פרקים -אך ללא הטבה. - שלחתי את תשובת ה-MRI למרפאה הראומטולוגית לפני יומיים ולא חזרו אליי כניראה שזה לא דחוף. אני פשוט רוצה לא לסבול יותר - אני יישנה עם כדורים לשינה כדי לא להתעורר בלילה ,הכאבים בכפות הרגליים הם יום יומיים, במיוחד מקימה לישיבה וגם לאחר מנוחה רבה - הדריכה בהם כואבת מאוד, כפות הידיים אדומות ושורפות וכואבות מידיי יום. במידה ואתה יכול לעזור לי בדבר מה, תודה.

מציע כי תפני לאחת ממרפאות כף רגל הקיימות ברוב בתי החולים ושם תתיעצי עם מומחי כף הרגל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית