בירור תוצאותCT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

01/01/2009 | 18:51 | מאת: חוה

שלום רב, אני בת73 חולה בסרטן השד ממאי2005 ויש לי גרורות בכבד וגם גרורה בעמוד שדרה תחתון L4.לאחרונה היו לי כאבים חזקים בעמוד שדרה עליון באזור הגבנת אז שלחו אותי לבדיקת CT .ואלה המימצאים: מודגם קיפוסקוליוזיס ניכר בצורתS עםעיוות ניכר של ע"ש. מודגמת אוסטאופניה עקב הקיפוסקוליוזיס לא ניתן למספר בוודאות את החוליות באזור תיכון תחתון קיים הרס של האלמנטים האחוריים עם גוש רקמה רכה באספקט אחורי הלוחץ על התעלה והשק . אתם יכולים לכתוב לי בשפה פשוטה את הפרוש של הפיסקה האחרונה המתחילה ב "באזור תיכון תחתון ......"ובפרט מדאיגים אותי המילים "גוש רקמה רכה באספקט אחורי" אני מאוד לא רגועה האם זה אומר שיש לי עוד גרורה או משהו דומה לזה? אבקשכם לענות לי בהקדם ואני מודה לכם מראש.

לצערי לפי תיאור הממצא אין לשלול גרורה גם בחלק אחר/גבי של ע"ש .

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית