טיפולים לפני השתלת כליה

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/04/2004 | 23:49 | מאת: נאג'י

שלום אני בן 38 וסובל כבר מספר שנים מבעיה של טחורים . אני גם חולה כליות ומועמד להשתלה בקרוב. אני מצליח לחיות ולהסתדר לא רע עם טיפול שמרני למרות שבעבר חשבתי לעבור נתוח טחורים. האם אני חייב לטפל בבעיה זו לפני בצוע ההשתלה ? האם בעיה זו עלולה להחמיר מיד לאחר ההשתלה ? בתודה מראש נאג'י

22/04/2004 | 13:35 | מאת:

נראה לי, שבשלב זה אינך זקוק לניתוח טחורים. ניתוח השתלה בד"כ אינו גורם להחמרת הבעיה.

17/05/2004 | 22:38 | מאת: שובל

בעלי בן 42 אמור להתחיל דיאליזה ואנחנו החלטנו שזה יהיה בבית האים זה טוב או מה האפשריות לבדוק כרגע השתלה ואיפה בודקים זאת