דימום באף

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

08/01/2001 | 00:54 | מאת: יזרא

שלום רב לצוות אני בן 60 .וכל לילה אני מתעורר בלילה מנזילת דם מהאף ורק לאחר שאני מקנאח חזק ויוצא לי גוש דם זה מפסיק את הדימום. אני מקבל תרופות לדילול הדם ונגד לחץ דם בתודה מרואש יזרא

08/01/2001 | 01:04 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום רב זה יכול להיות קשור לתרופות שאתה מקבל ובנוסף יכול להיות שיש בעיה מקומית באף או בדרכי הנשימה העליונות הגורמת לדימום. אולי לחץ הדם אינו מאוזן והוא עדיין גבוה. אני ממליץ לפנות לרופא המטפל שיבדוק אותך ואת לחץ הדם, וכמו כן יבחן את הטיפול שאתה מקבל ואת תפקודי הקרישה (PT,PTT). כמו כן אני ממליץ שתיבדק ע"י רופא אא"ג. בברכה

מנהל פורום המטולוגיה