לצבי ציצוביץ ולרוז היקרים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

01/03/2001 | 21:49 | מאת: ספיידר

אני אומר יקרים ואני ממש מתכוון לכך. התינוקת סוף סוף בבית, הצהבת יורדת מיום ליום ללא "פוטוסינטזה" וללא דקירות כל 4 שעות. אולי הייתי לחוץ מדי בכל הנושא הזה כי היום בדיעבד אני מבין שזה עניין שכיח אצל תינוקות. האמת שחוסר הידיעה והמסתורין העופף את אחיות ורופאי בית החולים לפעמים יוצרים יותר לחץ מאשר הידיעה עצמה. לכן אני מודה לכם מכל הלב על האכפתיות, הדאגה, התשובות המהירות והברורות. טוב לדעת שעדיין ישנם זרים שאכפת להם כי באמת אכפת להם. אז ד"ר צבי ורוז שוב תודה לכם. ספיידר

01/03/2001 | 21:55 | מאת: תשובת מנהל הפורום

תזכו לגדלה לתורה לחופה ולמעשים טובים.

02/03/2001 | 00:41 | מאת: רוז

אז יופי אני ממש שמחה, שתזכו לגדל אותה עם כל הבעיות הרגילות, בלי הפתעות חידושים והמצאות השכיחות בימנו אלה, ותהנו מכל רגע ורגע, ותזכו לגדלה לחנכה, ולהגיעה לחופה. ואגב ספיידר, פוטוסינטיזה, זה בצמחים, בני אדם לא עושים את זה. אלא אם כן הם ירוקים :-) הרבה מזל טוב, רוז

מנהל פורום המטולוגיה