כלי דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/02/2001 | 12:41 | מאת: שירה

אתמול גיליתי על גופי מקבץ של מעין נק' אדומות. המראה היה כאילו התפוצץמעט איזה כלי דם בגוף. מה משמעות הדבר, והאם זה מסוכן? הערה: הדבר קרה לי כבר פעמים אחדות בעבר.

13/02/2001 | 15:47 | מאת: תשובת מנהל הפורום

זה עושה רושם של דימומים קטנים תת עוריים (בלעז - פורפורה או פטיכיות) או המנגיומות קטנות. אינני יכול להשיב לך כי לא ראיתי את המקום, לא יודע כמה נקודתי או מפושט ועוד ועוד. את צריכה לבקש מרופא שיראה את מה שיש. אי אפשר לעשות רפואה בהתכתבות..... אפשר לייעץ או לענות לשאלות ממוקדות.

מנהל פורום המטולוגיה