בדיקות קרישה עם ערכי ייחוס - אודה להתייחסותך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/12/2016 | 16:39 | מאת: אלמונית90

האם התוצאות תקינות? PT (Seconds) ערכי ייחוס: 13-15.2 תוצאה:13.5 sec I.N.R תוצאה: 1 הערות: בנבדקים עם תסמונת אנטיפוספוליפידית (Antiphospholipid syndrome) עלולה להיות הארכה של תוצאות PT (Seconds) וINR. PTT ערכי ייחוס: 26.2-33.7 תוצאה:32.8 sec הערות:החל מתאריך ה-15.12.14 הבדיקה מבוצעת בשיטה אחרת. שים לב לשינוי בערכי היחוס. בנבדקים עם תסמונת אנטיפוספוליפידית (Antiphospholipid syndrome) עלולה להיות הארכה של התוצאה. Homocystein ערכי ייחוס: 4.44-13.56 תוצאה: 6.76 µMole/L Antithrombin activity הערות לבדיקה:גדול מ100%. מיום 04.05.2015 הוחלפה שיטת הבדיקה. שים לב לשינוי בערכי היחוס. Protein S Free ערכי ייחוס: 54-107 תוצאה: 86% הערות לבדיקה: תיתכן הפרעה לבדיקה כאשר RFחיובי. במקרה RF חיובי ידוע נא לפנות למעבדה. Protein C-Activity הערות לבדיקה: גדול מ100%. מיום 04.05.2015 הוחלפה שיטת הבדיקה. שים לב לשינוי בערכי היחוס. APC - Resistance ערכי ייחוס: 120-300 תוצאה:156.3 sec הערות לבדיקה: Factor V Leiden הבדיקה למוטצית קטן/שווה APCR מבוצעת כאשר ערך ל-142 שניות. החל מיום 11.6.2015 הוחלפה ערכת הבדיקה. שים לב לשינוי ביחידות המידה ובערכי הייחוס Prothrombin 20210 הערות לבדיקה:NORMAL הבדיקה מבוצעת בשיטה המקובלת לצורך אבחון קליני בארץ ובעולם השיטה מאושרת למחקר בלבד Factor VIII ערכי ייחוס: 65-165 תוצאה: 96% הערות לבדיקה:החל מיום 19.2.15 שונתה שיטת הבדיקה. RVVT (sensitive to LAC) ערכי הייחוס: 32.3- 46.7 תוצאה:37.7 Sec הערות לבדיקה: שים לב לשינוי בערכי הייחוס החל ממרץ 2016 PTT (sensitive to LAC) ערכי ייחוס:29-45 תוצאה: 42.1 sec הערות לבדיקה: Lupus Anticoagulant = LAC שים לב לשינוי בערכי הייחוס החל מיוני 2015 Cardiolipin IgG Ab ערכי ייחוס: 0-10 תוצאה: 1.7 GPL U/ml Cardiolipin IgM Ab ערכי ייחוס: 0-7 תוצאה: 2.3 MPL U/ml Beta 2 Glycoprotein 1 IgG ערכי ייחוס: 0-5 תוצאה 1.2 U/ml הערות לבדיקה:ערכי ייחוס: Negative: קטן מ5 U/ml Borderline: 5 - 8 U/ml Beta 2 Glycoprotein 1 IgM ערכי ייחוס: 0-5 תוצאה: 2.3 U/ml הערות לבדיקה:ערכי ייחוס: Negative: קטן מ5 U/ml Borderline: 5 - 8 U/ml תודה

הרושם שלי שהבדיקות תקינות בהסתייג שבדיקת LAC מוצגת באופן חלקי בלבד ולכן לא ניתן לדעת את התוצאה.

מנהל פורום המטולוגיה