בדיקת קרישיות דם בעקבות לידה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/12/2016 | 22:32 | מאת: יפעת

שלום להלן תוצאות בדיקת קרישיות שנעשתה בעקבות לידה של תינוקת בשבוע 40 במשקל 2.600: אשמח לקבל הסבר למשמעות החריגה ל-ptt(sensitive to LAC ולתוצאת ה-Antithrombin activity ומה המשמעות לגבי המשקל הנמוך של התינוקת. 14.8-PT SECOND I.N.R -1.1 33.5-PTT גדול מ-100%-Antithrombin activity 94-Protein S Free 95-Protein C-Activity 149.7-APC - Resistance normal-Prothrombin 20210 40.1-(RVVT (sensitive to LAC) 47.9- PTT (sensitive to LAC)עשוי פעמיים במיהול 1:1 עם פלסמה נורמלית התקבלה התוצאה: 39.40 שניות. כאן יצאה לי תוצאה חריגה PTT Ratio- 1.26 2.6-Cardiolipin IgG Ab 5.1-Cardiolipin IgM Ab 2.4-Beta 2 Glycoprotein 1 IgG 3.7-Beta 2 Glycoprotein 1 IgM תודה רבה!!

על פניו הרושם שלי שהבירור תקין, אנטירומבין פתולוגי הוא נמוך ולא גבוה, לגבי LAC, התוצאה החשובה היא הRATIO.

מנהל פורום המטולוגיה