האם מותר לי לעשות חיסונים לתאילנד?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

24/01/2016 | 22:26 | מאת: שיר

היי, שמי שיר, בת 51. לאחרונה התגלתה אצלי בעיה שקשורה לקרישיות בדם.תוצאות הבדיקות העיקריות: ESR 1 hour- 42 WBC-3.9 RVVT RATIO- 1.32 PTT-37 PT- 15.9 cardiolipin lgG ab- 31.6 BETA 2 GLYCOPROTEIN 1 LgG- 11.5 RVVT-50.6 הייתי אצל מומחית לקרישת דם שאמרה שהבעיה גבולית לעת עתה.אמרה לחזור על הבדיקות עוד 3 חודשים ולבוא שוב לבדיקה. שאלותי הם: 1.האם עלי לעשות דבר נוסף בענין? 2. אני רוצה לנסוע לתאילנד לתקופה של כ-שלושה שבועות: האם אני יכולה לעשות חיסונים לפני הנסיעה לאור תוצאות בדיקות הדם? האם כדאי בכלל לנסוע למקום כה מרוחק? בתןדה מראש ! שיר

במקרה של נוכחות נוגדנים לAPLA כפי שיש חשד בבדיקות ששלחת מקובל לחזור על הבדיקות עוד 3 חודשים. לגבי חיסונים-אין מניעה. לגבי נסיעה-להתייעץ ברופא המטפל שמכיר אותך ואת הסיפור במלואו.

28/01/2016 | 23:51 | מאת: שיר

ד"ר, לאור הבדיקות שהצגתי לך,רציתי לדעת האם מותר להכנס לים המלח?

מנהל פורום המטולוגיה