לימפומה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/10/2015 | 06:08 | מאת: אליעזר

אני בן 74 לפני כ3 חודשים סיימתי סידרה ל 6 טיפולים נגד לימפומה שאינה הודג'קין ומצבי כרגע בסדר לפי דברי הרופאה ההמטולוגית שלי. ונוסע רק לבקורת ..כרגע מצבי 80 % מהמקומות הנגועים נעלמו לפי בדיקת CTPET שאלות: .1. מה זה אומר 80 %מה עם ה20 % הנותרים ? יכול להיות אני רגוע שמצבי בסדר ? 2. סובל מכמה תופעות.. כגון גירוד חזק בידיים ורגליים, דם בפה במיוחד בלילות..וכן גזים מרובים .האם זה יכול להיות בגלל מחלת הלימפומה ? תודה למפרע אליעזר

לפי מה שהבנתי אתה בהפוגה כלומר לפי PETCT אין לימפומה פעילה? אם זה המקרה- נותרים לפעמים ממצאים שהם כמו צלקת של המחלה ונעלמים עם הזמן. לגבי התופעות שתיארת- במידה ואינך מקבל יותר כימותרפיה, בדיקות הדם בסדר ואין לימפומה פעילה לפי PETCT אין הסבר המטולוגי ברור לגרד, דימום מהפה וגזים.

מנהל פורום המטולוגיה