מהי מחלת myeloma
דיון מתוך פורום המטולוגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום אני רוצה לדעת מהי מחלת myeloma ? מה הסימפטומים? מה הטיפול? סיכויי החלמה? כמה שנים אדם בגיל 70 יכול לחיות עמה? ומה הקשר שלה ל- myelofibrosis ? האם זהו פגם גנטי שגורם למחלות הללו? בתודה, שאול.
שאול כתב/ה: > > שלום אני רוצה לדעת מהי מחלת myeloma ? > מה הסימפטומים? > מה הטיפול? > סיכויי החלמה? > כמה שנים אדם בגיל 70 יכול לחיות עמה? > ומה הקשר שלה ל- myelofibrosis ? > האם זהו פגם גנטי שגורם למחלות הללו? > > בתודה, שאול.
יש הרבה תשובות בנושאי מילומה כולל מקורות. חפש/י לפי מילומה. קשר למילופיברוזיס יכול להיות אם היא משנית לטיפולים שונים שניתנו למילומה ולפעמים יש מילופיברוזיס משנית למילומה, לדוגמה: http://ej.rsna.org/ej2/0073-98.fin/introduction.html שתי המחלות אינן תורשתיות (במובן של מעבר מהורה לבן או במובנים דומים. מאידך, במחלות לימפופרוליפרטיביות כמו מילומה, לימפומה, יש לעתים שכיחות מעט יותר גבוהה של מחלות לימפופרוליפרטיביות שונות במשפחות של חולים בהשואה לאוכלוסיה רגילה).