הגדלת חזה ופקטור 5

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

23/10/2012 | 18:28 | מאת: שני

שלום אני בת 27 גילו לי פקטור 5 ליידן במהלך הריון אחרי תופעות מוזרות של הרדמות חצי פנים כפעמיים מיד לאחר הגילוי שהייתי כבר בשבוע 37 התבקשתי לעשות זירוז ולהזריק לאחר הלידה שקלקסן למשך שבועיים כיום אני שנה ו3 חודשים ללא שום טיפול ומעוניינת לעשות הגדלת חזה והרמת חזה האם זה אפשרי לי ומה התנאים שצריכים להיות במקום בו מנתחים אותי?

23/10/2012 | 19:03 | מאת: תשובת מנהל הפורום

תיאורטית הכל אפשרי.. כפוף להוראות שתקבלי מהרופא שלך שמכיר אותך ותוך ידיעה שבכל ניתוח יש סיכון ובמקרה שלך יש סיכון נוסף. הוראות / הנחיות / תנאים - כל אלה לא נותנים בתיאוריה ובפורום. פני לרופא שלך במציאות.

מנהל פורום המטולוגיה