האם יש קשר בין חשיפה לחומרי הדברה ואנמיה?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/10/2012 | 11:48 | מאת: יעלי

שלום לכולם, אנו זקוקים לעזרה: האם נתקלתם במקרים בהם נמצא קשר בין אנמיה לבין שימוש בחומרי הדברה. מדובר באבא שלי, חקלאי שריסס שנים רבים, עם כל אמצעי ההגנה הדרושים. אבל, לפני ארבעים שנה, גם אמצעי ההגנה היו פחות טובים. תודה רבה

13/10/2012 | 18:54 | מאת: תשובת מנהל הפורום

א. לאנמיה יכולות להיות סיבות רבות. ב. חומרי הדברה יכולים להיות קשורים להתפתחות סוג מסויים של אנמיה, אבל הידיעה הזו אינה משנה את הטיפול ואינה משפיעה על המצב הרפואי. ג. אם השאלה נובעת מהצד המשפטי / תביעתי של הדברים - איני עוסק בכך ועליכם לפנות לעורך דין.

מנהל פורום המטולוגיה