פיברינוגן נמוך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

23/09/2010 | 16:41 | מאת: א.

שלום, אני בת 20 ולאחרונה עשיתי בדיקות דם ורמת הפיברינוגן היא 62 מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם יש לי סיבה להלחץ? לתשובתך אודה.

23/09/2010 | 19:12 | מאת: תשובת מנהל הפורום

אם זה נכון ולא טעות, זה יכול להיות מולד, תורשתי. פני לבדיקת הנושא במרפאה המטולוגית כי מצב זה של העדר פיברינוגן מסיבות תורשתיות יכול להיות קשור למצב של נטיה לדמם או לקרישת יתר.

24/09/2010 | 14:54 | מאת: א.

תודה על התשובה. בנוסף בדיקות הדם מראות כי הplt נמוך (110) גם כן. ובplt morfology כתוב כי נצפו אגרגטים, מה זה אומר? תודה מראש

מנהל פורום המטולוגיה