Igm Lambda נמצא פס השקעה חלש ביותר מסוג זה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

24/08/2009 | 20:35 | מאת: דור

שלום רב בתוצאות לבדיקת immunofixation test B רשום נמצא פס השקעה חלש ביותר מסוג Igm Lambda.הפס אינו ניתן לכימות. ויש עוד תוצאות שאולי קשורות immunoglobulin M 114 immunoglobulin G 1330 immunoglobulin A 169 אודה מאוד על התיחסות ואם יש צורך בפרטים נוספים אשלח תודה, תודה רבה

24/08/2009 | 22:22 | מאת: תשובת מנהל הפורום

א. בודאי שחסרים עוד פרטים... כל הרקע הרפואי. מדוע בכלל בדקו זאת וכן תוצאות של בדיקות נוספות כספירת הדם, שקיעת דם וכו'. ב. העזר ב"חיפוש בפורום זה" וקרא תשובות קודמות בנושא גמופתיה מונוקלונלית, MGUS.

מנהל פורום המטולוגיה