התנצלות בשם תלמידי בית הספר הוירטואלי

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/01/2001 | 10:42 | מאת: נצר ענת

לדר ציצוביץ שלום! אני מאד מתנצלת על כך שתלמידים חוזרים על שאלות שנשאלו כבר בעבר. המטלה שהטלנו עליהם היתתה לקרוא את המאמר אודות התלסמיה ולהפנות שאלה בנושא. כוונתינו היתה טובה כיון שרצינו לחשוף אותם לאתר מענין זה ולאפשרות להתייעץ עם מומחה. הבעיה שהתעוררה היא שכנראה בגלל המספר הרב של הפונים אין להם שאלות אחרות וכן אינם יודעים עדין כיצד לנהוג בפורומים. פרסמתי הודעה בפורום של בית הספר הוירטואלי לקרוא את שאלות חבריהם ולא לחזור על שאלות שנשאלו. אני מקוה שהתלמידים ישימו לב לענין. אני מודה לך על מאד על סבלנותך והזמן הרב שאתה משקיע לענות לפונים.

20/01/2001 | 21:44 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום רב תודה על התנצלותך, אך, לצערי הרב היא הגיעה לאחר שתלמידייך גרמו לשיבושים ניכרים כאן ולהתכתבויות שמקומן לא כאן אלא בפורומים שאינם פורומי מומחה. ראי הודעתי לפורום מהערב. בהתאם לה אנהג בעתיד. כל טוב.

מנהל פורום המטולוגיה