ferritin

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/01/2001 | 21:41 | מאת: ורדה

מה משמעות תוצאה בבדיקת דם של ferritin 12.0 אצל ילדה בת 10 ? (הנורמה 12-263).

15/01/2001 | 22:50 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום ורדה הערך הינו גבולי-נמוך וכדי להעריך יותר טוב את משמעותו והאם רצוי להוסיף ברזל למה שיש תזונה אנא כתבי את יתר ממצאי הבדיקה, ובעיקר: המוגלובין - Hb, המטוקריט - Hct, מספר הכדוריות האדומות - RBC, והפרמטרים הבאים: MCV, RDW. אם יש גם תוצאת ברזל (IRON) וטרנספרין אשמח לשמוע מה התוצאה. בברכה

17/01/2001 | 06:01 | מאת: אורית

לדר"צבי ציצוביץ שלום אני סובלת גם מחוסר ברזל והתוצאות של ספירת הדם שלי ב-HCT 25.7 וRDW-17.1 ו-MCV-79. מה תוצאות אלו אומרות? במיוחד HCT תודה

מנהל פורום המטולוגיה