פרטים נוספים
דיון מתוך פורום המטולוגיה
אני בריאה בד"כ , לא לוקחת שום תרופות . אבי נפטר בגיל 38 מדום לב ( טרשת עורקים )
א. אם הבדיקה של פרוטאין S נעשתה תוך נטילת גלולות, כדאי לחזור עליה לאחר כחודשיים ממועד הפסקת הגלולות. אם הרמה אכן נמוכה, אין מה להקל בנושא הגלולות. לגבי פתרונות למניעת הריון ? יש לשאול גינקולוג. ב. MTHFR כשלעצמו אינו מהוה גורם סיכון. עלייך לבדוק את רמת ההומוציסטאין. ראי תשובות רבות קודמות בנושא זה. ג. גיל 38 לדום לב זה צעיר ואולי גם לאביך היתה בעיה של קרישיות יתר ?! היסטוריה משפחתית של ארועים טרומבוטיים (והתקף לב זה ארוע טרומבוטי בסבירות גבוהה) גם היא גורם סיכון.
יש לך מה להגיד לי על דלקת פרקים בגיל 22 שהתגלתה אצלי? אני לא רואה שום חומר כתוב בנושא בטווח גילאים שלי. בנוסף אני ספורטאית, לא מעשנת ולא שותה קפה. אשמח לתגובה בבקשה
כפי שכתבתי לך בתשובה לאותה שאלה במקום אחר - הכתובת היא ראומטולוגיה / פנימית. בכל מקרה, "דלקת פרקים" (וזה שם כולל ולא מדוייק. יש כמה וכמה סוגים של דלקות פרקים) יכולה להיות בכל גיל, גם בילדים, ובודאי יש מידע רפואי בנושא.