ספירת דם- סיכוי לאנמיה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

23/05/2021 | 12:19 | מאת: אורית

שלום רב, כבר שנים ארוכות שבאופן קבוע 3 ערכים בספירת דם נמוכים מהנורמה - לא בצורה חריגה. להלן תוצאות בדיקת דם אחרונה: RBC-Red Blood Cells - 3.76 (Hemoglobin (Hb - 11.3 Hematocrit - 34.6 המוגלובין בערך 11.3 זאת התוצאה הכי נמוכה שהייתה לי עד היום. שאר המדדים הקשורים: MCV-Mean Cell Volume מאז ומעולם תקין MCH-Mean Cell Hemoglobin - תקין מאז ומעולם Mean cell Hemoglobin concentration - תקין מאז ומעולם האם לאור הנתונים האלו, תיתכן בעיית אנמיה?

24/05/2021 | 10:20 | מאת: אורית

בנוסף, אלו הן תוצאות הברזל: FE-IRON-45 Transferrin - 186 Ferritin - 87 תודה

מדובר באנמיה קלה, קשה לענות מעבר לכך. לא ברור אם נבדקו מאגרי הברזל ומה מצבם.

25/05/2021 | 11:22 | מאת: אורית

שמתי עוד תגובה של נתוני הברזל: FE-IRON-45 Transferrin - 186 Ferritin - 87

מנהל פורום המטולוגיה