חום במשך שבועות ללא אבחנה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/05/2021 | 16:09 | מאת: לימור

א מצאתי פורום כללי , אינני יודעת אם זה הפורום המתאים. בן זוגי בן 61 ומזה 3 שבועות הוא עם חום שנע בין 37-38 כלומר לא חום גבוה אבל הוא מרגיש על הפנים, תשוש ויש לו גם שיעול טורדני. הוא לוקח בעיקר אדוויל ואקמול. בדיקות דם תקינות מלבד CRP עומד על 5.8, צילום ריאות תקין ו lymphocytes שעומד על 18.3 מה זה יכול להיות? איזה בדיקות רצו י עוד לבקש?

קשה לענות בלי להכיר את המקרה לעומק. הבעטה לא בהכרח המטולוגית. קשה גם לענות בלי לראות את ספירת הדם המלאה.

מנהל פורום המטולוגיה