Ana תוצאות בדיקה אחרי כאבים בברך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

16/05/2021 | 07:35 | מאת: Sim

לפני כשלושה שבועות בוקר קמתי עם כאבים בבריכיים בזמן פעולה, נשלחתי לצילום יצא תקין כמו כן עשיתי בדיקות דם. יום אחרי זה התחלתי לסבול מתסמינים של צינון עם עליית חום קלה אחרי יממה הכאבים בברך נעלמו לחלוטין והצינון חלף רק כעבור שבוע עוד בטרם חלוף הכאבים נשלחתי לבדיקות דם שיצאו תקינות חוץ מהבדיקה שדלהלן אשמח לשמוע מה משמעותה הקלינית (ANA_(Ab ANTINUCLEAR ראה פרוט להלן Borderline 6.0 DNA (ds) Ab Negative DNA Ab CONF 0.2> RNP 0.2> Sm (anti Smith Ab) 0.2> RNP A 0.2> RNP 68 0.2> SmRNP 0.2> SSA-60 0.2> SSA-52 0.2 Index CHROMATIN 0.2> Anti Jo-1 Ab 0.2> Scl-70 Ab 0.2> ANTICENTROMERE Ab 0.2> SSA (Ro) SINGLE 0.2> SSB (La) SINGLE 0.2> RIBOSOMAL P Ab Nucleolar ANA PATTERN POS 1:80 ANA TITER תודה מראש

16/05/2021 | 07:39 | מאת: Sim

בהמשך לשאלתי רק מוסיף את גילי אני בן 33 בריא ללא מחלות רקע ללא עודף משקל, ולחץ דם תקין . תודה

השאלה אינה בתחום ההמטולוגיה

מנהל פורום המטולוגיה