לימפוציטים גבוה, ניוטרפילים נמוך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/05/2021 | 16:28 | מאת: שחר

שלום ד"ר ותודה על העזרה. בן 28 מאובחן עם תת פעילות של בלוטת התריס, בוצעה אתמול בדיקת דם ולהלן הממצאים: Neutrophils% - 33.0 Lymphocytes% - 51.6 RBC - 4.5 Eosinophils% - 6.0 Lymphocytes# - 5.52 Neutrophils# - 3.52 Eosinophils# - 0.64 מאוד מאוד מדאיג, פיענוח או כל טחפ אחר יתקבל בשמחה. תודה, שחר.

חש עליה קלה באמת לימפוציטים, יכול להיות משני לזיהום ואז אמור לחלוף. במידה וחוזר על עצמו מומלץ לפנות לבירור המטולוגי.

מנהל פורום המטולוגיה