לימפוציטים נמוך .............

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/05/2021 | 06:17 | מאת: שושי

שלום, בת 47 בסהכ בריאה.לפני שנים עשיתי בדיקת דם בביהח מסיבה של תופעה של אפטיגוס קשה והתברר שיש פגיעה במערכת החיסונית.מאז הכל בסדר גמור.לאחרונה עשיתי ספיר וההתאים הלבנים יצא 3.7 כשמתחיל מ4.8.המוגלובין 11.5( אחרי ניתוחון) הסתכלתי בבדיקות אחורה תמיד היה מעט נמון התאי דם לבנים אבל היה פעמים שהסתדר. מציינת כי לפני שנה עשיתי סיטי חזה והיו בלוטות לימפה מוגדלות בכמה מקומות כגון במדיסאום ובבית השחי אבל הרגשתי טוב והיה תקורונה אז לא חפרנו בזה. עתה 3.7 אין לי משהו חריג פרט לכאבי רגליים חזקים האם מצריך בירור או שהכל בסדר? תודה

לגבי בלוטות הלימפה, קשה לענות בלי להכיר את הממצאים בct. לגבי תאים לבנים, יש לדעת את רמת הנויטרופילים כדי להעריך אם יש בעיה משמעותית בשורה הלבנה.

מנהל פורום המטולוגיה