כדוריות דם לבנות לא תקינות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/04/2021 | 14:09 | מאת: אילנה

שלום רב ברצוני לדעת אם הבדיקות שלי מסוכנות. מאוגוסט האחרון זה ככה. לפעמים ה-wbc יורד ל-11 לפעמים עולה ל-11.9. גם הליפוציטים היה: 7. ירד ל-6. כעת זה: 6.1. ובנוסף ה-נויטרופילים: 30.5. אני בת 66. יש לי קרוב ל-60 שנה פבוריאזיס. כ"כ לפני 39 שנים הוציאו לי את הטחול עקב תאונת דרכים. לפני שנה הייתה לי קורונה. לא קשה. האם משהו מכל מה שרשמתי יכול להראות כדוריות דם לבנות לא תקינות? אודה מאוד לתשובתכם. אילנה

קשה לענות בלי לראות את הבדיקה בצורה מלאה. ניתן להגיד כי כדי להעריך את התאים הלבנים יש להסתכל על המספר האבסולוטי ולא על האחוזים.

27/04/2021 | 20:54 | מאת: אילנה איזק

מה הכוונה מספרים אבסולוטיים? בדף הבדיקות יש רק מה שציינתי. היכן רואים את המספרים האלו?

מנהל פורום המטולוגיה