בדיקות דם מקיפות מאוד

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

24/04/2021 | 21:13 | מאת: חיים

בן 29 עשיתי בדיקות דם מאוד מקיפות עקב חולשה קיצונית במיוחד התוצאות שיצאו לא תקינות הם אלה. כל היתר בנורמה. Mpv 11.6 Crp 0.4(בטווח אבל היה אפס תמיד) Iron saturation 7 PROTEIN total 8.34 Globulin3. 5 Iron 25 Bilurunin total 0.29 Igg 1660 Free liht ch kapa 26 Free kapa /free Lamb 1.98 אשמח לדעת מה הכיוון? ה גלובולין כבר כמה חודשים עומד על 3.5 אבל חודש לפני כל הבדיקות דם היו תקינות לחלוטין. תודה מראש. שבוע מבורך

קשה לענות בלי להכיר את המטופל וכל הבדיקות. ניתן להגיד כי לפי בדיקת סטורציית הברזל יש חשד לחסר ברזל.

מנהל פורום המטולוגיה