קבלת להחלטה לחיסון קורונה בעבות תותאת בדיקת דם עם מדד חריג

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/04/2021 | 22:24 | מאת: נטע

אני בהריון בשבוע 27. קיבלתי חיסון קורונה ראשון לפני 3 שבעות ואני אמורה לבצע חיסון השני. בבדיקת דם התגלה : a b2 glycoprotei lgg=62.4 u/ml חריגה a b2glycoprotei lgm = 15.6 u/ml anti cardiolipin lgg =18.7 u/ml anti cardiolipin lgm= 11.3 u/ml 1. האם חריגה זו קשורה להריון 2. האם אין חשש בעקבות חריגה זו לבצע חיסון שני ? 3. האם בעקבות חריגה זו תהיינה תופעות לאחר החיסון השני ? בברכה נטע

בדיקת אנטי בטא 2 גליקופרוטאין עלולה להעיד על נטיה לקרשיות יתר, התוצאה אינה נגרמת מההריון אך יכולים להיות לה השלכות על הריון ולכן יש צורך ביעוץ המטולוגי מסודר. לא ידוע לי על קשר לחיסון או על מניעה לקבל את החיסון בסיטואציה זו.

מנהל פורום המטולוגיה