הקטנת מינון מיקרופירין

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

07/04/2021 | 15:31 | מאת: אלי

מזה כעשרים שנה אני נוטל מיקרופירין 100 לפי המלצת קרדיולוג שהמליץ במסגרת מניעה בהמשך לבירור איסכמיה שאובחנה כ false positive. מזה כשנתיים יש לי נטיה לשטפי דם תת עוריים בתגובה לכל מכה קלה על פני העור. מהו המסלול לצמצום מינון המיקרופירין שאני נוטל ואיך אפשר, אם אפשר, להפסיק לקחת אותו? מידות השט"ד בתמונה כשלושה ס"מ על 1.5 ס"מ תודה

אין באפשרותי לראות קבצים. נטיה לדימום בעור יכולה להיות מאספירין. לגבי החלטה על המשך הטיפול באספירין. יש להיוועץ בקרדיולוג.

מנהל פורום המטולוגיה