הזטרוזיגטית ללידן 5 מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/03/2021 | 23:47 | מאת: נולי

שלום עשיתי בדיקות בעקבות זה שלאימי היה קריש דם ורצו לבדוק אם יש משהו גנטי ומצאו שאני הטרוזיגטית לשני גנים 1 ליידן 5 2 20210 מה זה אומר בידוק מבחינתי?תודה רבה

מדובר המוטציות הקשורות לנטייה לקרישי דם ורידים. לגבי המשמעות במקרה הספציפי שלך-יש לפנות לייעוץ המטולוגית מסודר.

29/03/2021 | 17:47 | מאת: נולי

היי תודה על התשובה, בעיקרון אמרו שאם אני נכנסת להריון או טיסות ארוכות אז צריך להזריק קלקסן. מה דעתך על זה באמת חייב? פשוט אמא שלי ילדה 3 ילדים בלי קלקסן וגם סבתא שלי בלי ורק בגיל מבוגר יותר גילו להם את זה (בגלל זה אני עשיתי בדיקות) תודה

מנהל פורום המטולוגיה