נגעים ליטים.....................

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/03/2021 | 21:03 | מאת: ערן

ערב טוב אני בן 30 בבדיקת סיטי בטן ואגן עם חומר ניגוד מצאו לי 2 נגעים ליטים מצידי האגן בבדיקת דם Free liht ch kapa21. 5 חורג מהמקסמילי Free kapa /free Lamb חורג 1.88 כל שאר הבדיקות דם המיוחדות בטווח לאחרונה עברתי קולונסקופיה ולקחתי פיקו לקס והתחילה לי עצירת שתן. לפני כמה שנים לקחתי את החומר ולא היה את התופעה. כבר חודש מאז החומר ועדיין שתן עם קשיים וזרם חלש. לחץ דם מעט גבוה 147/84 כבר כמה חודשים תחושת חולי וחולשה קוגנטיבית וכללית קשיי נשימה אין אוויר קשיי שתן בחילות עם מרירות בפה ובבדיקת שתן מצאו חלבון 10(תמיד הבדיקות שתן היו חלבון שלילי. כאב בכליה ימנית אחרי התרוקנות משתן . טשטוש ראיה עם גוון שחור. הסתיידות באשך ימין. לפני הפיקו לקס אשמח לחוות דעתך במה מדובר ולאיזה רופא מומחה עליי לפנות

אתה מציג בעיות במספר נושאים, מבחינה המטולוגית יש לברר את משמעות המגעים הליטים מהממצאים בבדיקת שרשרות קלות ולשם כך יש לפנות להמטולוג.

מנהל פורום המטולוגיה