אבצס לאחר טיפול איצל הכירוג בעבר dvt

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

16/03/2021 | 09:59 | מאת: אבי

שלום דוקטור היה לי אבסס לאחר שעשיתי טיפול מסויים להזעה בבית השחי הלכתי לכירוג שנתן אוגמנטין לשבוע ומשחה אנטיביוטי ללא ספק יש שיפור משמעותי אבל מה שכן עדיין יש במקום אדום(לא כמו בהתחלה).. ושאני נוגע מרגיש את הגיולה נקרא לזה.. לאחר שהלכתי שוב לכירוג אמר שמיצינו את הטיפול ושיש שיפור מפה שלח אותי לרופא עור שרק עוד שבועיים יש לי תור אליו .. בגדול מה רופא עור יכול לתת נגיד שכירוג לא יכול דוקטור .. חשוב לי לציין בגלל אותו סיבה של אבסס מדאדודרנט מסויים ב2018 כירוג פתח את האבסס ולאחר חודש הגעתי למיון כי נהייה לי פקקת ורידית (DVT) !!!! והייתי מטופל ומדללי דם למינהם אז כמובן יש גם את הפחד הזה שזה לא יחזור לי שוב עקב זה .. !!! האם לדעתך יש צורך כרגע לקבוע תור לרופא מטלוגיה ? אני לא מרגיש כרגע איזה משהו של חסימת וורידים חוץ מבבית השחי עקב הזיהום ונפיחות יש איזה ווריד שתיים שאני נודע בהם עם קשים ובולטים אבל כמו שאמרתי המקום עדיין מעט נפוח ודלקתי אבל זה שהוורידים קצת קשים שאני נוגע בהם זה מראה על חסימה כלשהי ? או שכל עוד אין סימנים כמו נפיחות בזרועה או דברים חשודעם אחרים כדי אולי להניח לזה ?אשמח מאוד לשמוע את דעתך

בכל מקרה לאור היסטוריה של DVT כדאי להיות במעקב המטולוגי. קשה לענות אם יש דחיפות. ממליצה להתייעץ עם רופא המשפחה שיבדוק אותך.

מנהל פורום המטולוגיה