תוצאות בדיקות קרישה.

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/03/2021 | 23:31 | מאת: שיר

מחלימת קורונה לאחר מחלה קשה חודשיים אחרי בעקבות נפיחות קרסול וצליעה ורמת pttגבוה מהנורמה רופאת משפחה הונחתה לערוך בדיקת קרישיות .עי מרםאת מחלימים.נערכו בדיקות קרישה תוצאת הבדיקה קרדיוליפין היתה מעל הממוצע 20.8האם זה מסביר את הסבל בהליכה .והאם יש תרופה שיכולה להקל למי פונים?

קשה לענות בלי לראות את כל הבדיקות ולהכיר את המקרה לעומקו, לא ברור אם סבלת מקריש דם. נראה שמדובר בעליה קלה באנטיקרדיוליפין. בכל מקרה מומלץ לחזור על בדיקות אילו בטווח של 3 חודשים. במידה ויש חשש לקרדיות יתר מומלץ לפנות לבירור מסודר אצל המטולוג.

מנהל פורום המטולוגיה