מיקרופירין + אומגה 3

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

03/03/2021 | 08:20 | מאת: מבררת

שלום, האם לאשה בהריון שנוטלת מיקרופירין (אספירין במינון 100) מדי יום מותר לקחת אומגה 3 ממקור צמחי (אצות)? קראתי ששניהם מדללי דם ולכן לא מומלץ למי שלוקח אספירין במינון מעל 100 ביום. מצד שני ממליצים על אומגה 3 בהריון. תודה

אספירין הוא מדלל דם ויש פרסומים שאומגה 3 מעלה נטיה לדמם, ההחלטה אם לקחת את השילוב תלויה בסיבה לנטילת התכשירים, והאם מהטופלת נמצאת בביכון מוגבר לדמם מסיבות אחרות. מעבר לכך קשה לתת המלצה ספציפית.

מנהל פורום המטולוגיה