עירוי פרינג'קט ואלרגיה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/02/2021 | 15:36 | מאת: שירי

שלום, עקב התקף אורטיקירה קשה(יש גם אסתמה קשה מאוזנת) רופא האלרגיה אמר לי לדחות את עירוי הפרינג'קט שאותו הייתי אמורה לנסות פעם ראשונה(בעבר קיבלתי וונופר ולא היתה בעיה). הוא אמר להמתין עד שהמצב יתייצב. אני כבר שבועיים עם 3 אריוס ביום ואין למעשה שום שיפור. באופן היפוטתי, וכמובן שהאתייעץ עם הרופא אלרגיה. במידה ועוד 3 חודשים אפילו המצב לא ישתנה האם יכול להיות שעליי להעדיף לקבל ונופר כי אליו לפני 5 שנים לא הייתי אלרגית? או שאם כבר מחליטים שהולכים לעירוי למרות אורטיקיריה קשה אחרי המתנה של כמה חודשים אז כן אפשר ללכת על פרינג'קט כי אם תהיה תגובה אלרגית היא אמורה להתבטא בתסמינים הרבה יותר חמורים מאשר רק קצת פריחה של אורטיקירה? תודה מראש

לגבי הסיכוי לאלרגיה מתכשירים שונים ממליצה לפנות לרופא אלרגיה.

מנהל פורום המטולוגיה