קלקסן ותוספי תזונה בהריון

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/02/2021 | 11:53 | מאת: שרון

שלום רב! ותודה מראש על זמנך! אני בת 42 בהריון תאומים שבוע 8. יש לי עבר של הפלות. (אין לי ילדים). ומצאנו בדיקה של Ana titer חיובית 1:80 והתחלתי לקבל אתמול מהרופא פעם ראשונה קלקסן. ואני לוקחת כמה תוספי תזונה שאחד מהם זה אומגה 3 (ואני לוקחת 5 כדורים ביום.. כי מצאתי שזה עזר לי ממש לכאבי פרקים שפתאום התחילו לי לפני שנה.. כמובן שגם שיניתי תזונה). רציתי לדעת אם יש בעיה של קלקסן עם אומגה 3? או אם יש כמות מסויימת של אומגה 3 שמותר לקחת ביום עם הקלקסן? אני לוקחת גם פרנטל, וויטמין סי, ואבקת קולגן. תודה מראש!! יום טוב!!!

קלקסאן כרוך בנטיה מוגברת לדימום ויש דיווחים כי אומגה 3 מעלה סיכון לדימום.

22/03/2021 | 23:44 | מאת: נולי

מנצלת לשאול האם רק בתוסף זה בעייתי? אם אישה מרבה לאוכלים דגים גם יש חשש? כמו כן מה לגבי השפעת ויטמין e תודה רבה

מנהל פורום המטולוגיה