חולת cll וחיסון קורןנה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/02/2021 | 20:21 | מאת: אני

אני חולת cll המדדים בבדיקות האחרונות תקינים. היא קיבלה את החיסון לקורונה ( את 2 המנות לפני שלושה שבועות) התפרסם כי יעילות החיסון פחותה באנשים מדוכאים חיסון. האם זה נכון לגביה? האם ניתן להפגש איתה עם הנכדים? או לשהות בביתם לשבת שלמה אם אנחנו מסתובבים בחוץ, לומדים ונוסעים בתחבורה ציבורית?

ידוע כי חיסונים אפקטיבים פחות במדוכאי חיסון, למרות שעדיין אין מידע לגבי החיסון לקורונה. Cll הוא מצב הכרוך בדיכוי חיסוני ולכם מומלץ להמשיך להזהר מהדבקה בקורונה.

מנהל פורום המטולוגיה