עזרה בפיענוח בדיקות דם, תודה!

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/02/2021 | 11:29 | מאת: רחל

שלום, שמי רחל בת 70. לפני כשבוע עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות, לאחר שבוע נאלצתי לעשות שוב מסיבה אחרת אבל פתאום ראיתי ש> ALT (GPT) | 34- כשתמיד הוא תקין במדדים, AST (GOT)- 37 גם תמיד תקין. Ferritin- 124 Glucose (B)- 100 אשמח לדעת האם יש לי ממה לדאוג, או האם יש סיבה מקשרת לכל הזליגה של המדדים? תודה רבה רבה! רחל :))

מבחינה המטולוגית הפריטין תקין כלומר מחסני הברזל מלאים. יתר הבדיקות אינן בתחום ההמטולוגיה.

מנהל פורום המטולוגיה