שאלה.

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/01/2021 | 18:38 | מאת: אורן

שלום אדם קשיש שמופיע לו נקודות כחולות ברגליים כמו שטפי דם ורופא המשפחה ראה זאת ואמר שאין סיבה לדאגה, האם זה יכול להגרם מכדורי מדללי דם אעזה סטג של כדורים אלו? והאם זה אולי מחבלות קטנות שנתקלים בהם כמו כסא גלגלים? איזה תרופה מומלצת להעלים סימנים אלו ולאיזה התייעצות כדאי לפנות או בדיקת דם? תודב

מדללי דם גורמים לעליה בנטיה לדימום ואז יכול להיות דימום גם בחבלות קלות. ניתם לבצע ספירת דם ותפקודי קרישה כדי לוודא שאין בעיה המטולוגית נוספת.

מנהל פורום המטולוגיה