בדיקות דם..............

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

24/01/2021 | 22:21 | מאת: ניב

שלום דר אני בן 35 רציתי לדעת עשיתי בדיקת דם ולהלן תוצאות ברזל39 המוגלובין 16 wbc 17.3 NEUTROPHILS 12.59 C-REACTIVE PROTEIN 1.75 רציתי לציין שבבדיקות דם לפני שנה וחצי wbc היה 13 ולפני שנתיים היה 12 על מה יכולים להעיד הבדיקות ומה הטיפול והאם ברזל 39 יכול לגרום לעייפות וסחרחורת כאבי ראש תודה

לגבי ברזל, כדי לדעת אם יש חזר ברזל חשוב לדעת גם את רמת הפריטין והטרנספרין. לגבי הכדוריות הלבנות, מדובר בעליה קלה כאשר הסיבות השכיחות לכך הם זיהום או דלקת. ניתן בשלב ראשון לעקוב ולראות אם הערך מתנרמל.

מנהל פורום המטולוגיה