התפוצצות נימים ברגליים בעיקר

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

14/01/2021 | 22:10 | מאת: מורן

היי ד"ר, בזמן האחרון הרגליים שלי מלאות בנקודות אדומות כאלה, נראה כמו שטפי דם קטנים, זה נעלם אחרי כמה ימים ושוב חוזר(שמתי לב שמקלחת חמה ואפילו חשיפה לשמש גורמת להם להופיע בתדירות גבוהה יותר). לא מזמן עשיתי טיפול פנים ואז הקוסמטקאית אמרה לי שהנימים שלי ממש רגישים בפנים ופעם לא היה לי ככה והמליצה לעשות בדיקת קרישיות כי זה לא אופיני לגיל שלי(בת 27) ואני עשיתי 1 ועוד 1 וממש נהייתי לחוצה מזה, האם זה באמת יכול להיות סימן לקרישיות דם? האם בבדיקת דם פשוטה אפשר לראות את זה? מה צריך לעשות במידה ויכול להיות, תודה רבה

14/01/2021 | 22:10 | מאת: מורן

מציינת שאני לא נוטלת גלולות

יתכן כי מדובר בבעיה מקומית ולא בבעיה המטולוגית. מבחינה המטולוגית באם יש חשד לנטיה לדמם יש לבדוק את ספירת הדם ותפקודי הקרישה.

מנהל פורום המטולוגיה